Nyheter

 
 

 

24 april - 2017
Flera mässor har gått av stapel under det gågna året och nya mässor under 2017
Vi har varit med på mirakelmässan ihösten 2016 i Umeå och kommer även deltaga även detta år.

Först om Mirakelmässan 2017 i Umeå 6-7 Maj 2017
Plats: Umåker: mässlokal

Vi Artic Eye har valt att aktivt arbeta tillsammans med Mirakelsmässan. Det är mässan där vi alla är ljusbärare och att vi INTE ska konkurrera med varandra, utan vi ska komplettera varandra.

Det är själva andemeningen med just Mirakelmässan och det är en stor anledning att vi väljer att komma tillbaka till denna fanstastiska mässa.

Arrangörerna har lyckats enastående med att sy ihop mässan till den varma och ljusa energi som som råder runt hela mässan. på ren svenska skulle man säga att känslan är otroligt familjenär och kärleksfull.

Allas lika värda där både utställare och besökare känner att vi tillhör Mirakelmässanfamiljen.

Mirakelmässan 2017 kommer vi erbjuda följande:

-Försäljning av olika cermoniella och spirituella verktyg.

-Förläsning / Trumceremoni, En föreläsning om att följa den Shamanska vägen och vad det innebär att följa den vägen. Samt låta sig förföras i en trumceremoni där varje individ får sin helt unika upplevelse.

-Behandlingar, vi erbjuder olika former av behandlingar på mässan, samt att man kan boka för andra behandlingar måndag och tisdag 8-9 maj. Ni kan maila till oss [Vår mail]om ni undrar över vilka olika behandlingar som vi erbjuder under måndagen och tisdagen den

-Kurser, Vi kommer till er med våra kurser. Vad behövs för att vi ska komma till er med våra kurser?

Maila [Vår mail ] era önskemål så ska vi försöka möta era önskemål efter vår förmåga, Eller så besöker man oss på Mirakelmässan och kommer och talar med oss i ett direkt möte, live.

Våra kurser handlar om möten och även om den största mötet är resan in till vårt inre ljus, så är de fysiska mötena människor i mellan en av de viktigaste sakerna i våra liv.

----

Kort om Mirakelmässan 2016 i Umeå Scandic Hotell!

Det var en bra mässa där det var många besökare.

Vi skapade nya kontakter via både besökare och utställare. Det var ett fint hotell att vistas i. Lyxigt att ta hissen upp direkt till hotellrummet och sedan åka ned till våning 1 där mässan var förlagd och endast en trapp ned så var man nere vid entren, där hotellets kiosk fanns, samt restaurang.

Det var en helt enkelt lysande plats om man ser det praktiskt för en utställare. Dock drabbades kanske samtliga utställare av att parkeringen kring Scandic inte var optimal för besökare.

Det var otroligt trångt för att ta sig fram med bil till hotellet. Parkeringsgaraget var fullt och gatan utanför hotellet var endast för av och påstigning.

Trots parkeringssvårigheter så kom det mycket besökare. Anledningen var helt enkelt att själva mässan och dess arrangörer var otroligt proffsiga

----

 

 

 
   
   
   

 

 

Klicka på bilden och se en större bild!!